100 % Leuke blog

Hallo Allemaal,

We zijn alweer een eindje op weg in het nieuwe jaar, dus tijd voor een nieuwe blog. Genoeg te melden vanuit de bloemenwinkel. Je zou zeggen dat Januari een rustige maand zou zijn, zo na de kerstdrukte. Maar niets is minder waar, want bij Moai mei blommen is het gewoon smoordruk…

De weekaanbieding in de eerste week van het jaar was een groot succes en ook de weken erna was het aantal klanten gemiddeld per week alweer hoger dan de laatste “normale” weken van het jaar. De weekaanbieding is iets wat je elke week kan verwachten. Op Maandag of Dinsdag komt hij online op de website en op de social media.

Zoals al aangekondigd in de vorige blog is er een nieuw mooi merk in de winkel gekomen. Namelijk de leuke kadootjes van 100% leuk. Ik ben echt super blij met dit leuke merk, er zijn koekjes, theetjes, zeepjes, voetenbadjes etc. in een leuke verpakking en met leuke teksten erop. Het wordt al goed ontvangen. Er zijn al heel wat mensen blij gemaakt met een 100% Leuk kadootje.

De nieuwe workshop staat online, De voorjaarskrans. 27 Februari was de eerste datum die online kwam die zat binnen 1 weekend vol. Super natuurlijk. De tweede datum 26 Februari loopt ook al aardig maar daar is nog wel plek, dus als je mee wilt doen geef je dan snel op. Ook is deze workshop te boeken met een eigen groepje van minimaal 8 tot maximaal 18 personen. Neem daarvoor even contact met mij op.

En ook de datum voor de paasworkshop staat online, wat er gemaakt wordt is nog even een verassing hoe het eruit zal gaan zien, maar ik kan jullie wel verklappen dat we een etagère gaan maken. Er is plek dit keer voor 14 personen voor deze workshop, er zal naast deze workshop hoogst waarschijnlijk nog een datum komen met een ander bloemstuk.

Om alvast in de agenda te zetten: Vrijdag 5 April wordt er een Lentefair gehouden in Dorpshuis “de Terp” hier in Oosternijkerk. Ik zit samen met nog 4 enthousiastelingen in de organisatie en ik kan je vertellen het gaat echt leuk worden!!.

ENNNN, niet te vergeten 14 Februari Valentijnsdag…. De dag van de geliefden. Daar moeten we als bloemenwinkel wat moois meedoen natuurlijk. Daarom alvast een Reminder voor de Mannen op het raam geplakt voor de winkel. En een leuke aanbieding. Bezorgen (vanaf een bedrag van € 12.50 Gratis op die dag. Binnen ons bezorggebied (kijk op de website onder het kopje bloemenwinkel) en… bij een besteding van € 25.00 doen wij een chocoladereep cadeau bij je bestelling. Als dat niet een mooie Valentijnsdag gaat worden…. Bestellingen kunnen alvast worden doorgegeven.

Zo dat was de Blog voor vandaag, leuk dat je het gelezen hebt en hopelijk tot de volgende Blog… of tot in de winkel,

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *