Over de Sfeeravond, en meer…

Hallo allemaal, wat fijn dat jullie weer op de link hebben geklikt om mijn blog te lezen, er is weer genoeg te vertellen over wat er in de bloemenwinkel gaande is.

Allereerst blikken we natuurlijk even terug op afgelopen Vrijdag. De dag van de sfeeravond. Vanaf sochtends vroeg waren we al druk in de winkel met alle voorbereidingen. Aljantine en ik in de winkel meer ruimte creëren, kransen en stukjes maken etc. etc. En mijn man Tjeerd zorgde voor de mooie landelijk verlichting aan de voorkant van de winkel. Er hangen nu 2 mooie lampen, welke savonds mooi alle producten buiten verlichten en welke handig zijn om mooie festoenen aan te hangen. Samen met de krans aan de deur is dit nu een prachtig gezicht. (zie foto)

Het liep de hele dag al flink door, dus genoeg te doen tot half 6. Toen met zijn allen aan tafel voor een patatje en om 6 uur de laatste dingen klaar zetten. Om half 7 ging de deur los. En gelijk kwamen de eerste dames binnen. Ik zou kerststukken demonstratie geven. Dit is al met al 10 minuten gelukt… want als snel vormde zich een rij voor de kassa. Dus mee kassa draaien. Aljantine en ik hadden voor de sfeer een wollen kersttrui aangetrokken, dat had dus beter niet gekund want het was hard doorwerken en de trui was dus veel te warm aan. Skoanmem Bonnie was deze avond voor de catering. We hadden luxe hapjes van Jan cooks 4 You, welke goed in de smaak vielen. Net voor half 9 werd het iets rustiger en net na half 9 verlieten de laatste gasten de winkel. Wat een avond….

Grote verassing was dat Peter Tromp, fotograaf van RTV NOF langs kwam om foto’s te maken van deze avond in de winkel. En hij heeft hier een mooi verslag van gemaakt voor op de website en kabelkrant van RTV NOF. Welke via deze link te lezen is. https://www.rtvnof.nl/kerst-sfeeravond-bij-moai-mei-blommen/

Volgend jaar komt de sfeeravond vast weer op de agenda, waarschijnlijk in een iets andere setting zodat we meer gasten kunnen ontvangen en het wat relaxter shoppen is.

En dan door met de orde van de dag. Zaterdag hebben we hard gewerkt om de winkel weer op orde te krijgen. En vandaag zetten we weer alles klaar voor de workshops van aanstaande Dinsdag en Woensdagavond. Er is een flinke bestellijst gemaakt, en morgen staat de veiling in Eelde weer op de planning. Want er moet natuurlijk weer nieuwe voorraad worden ingekocht voor de komende week.

Aanstaande Vrijdag staan we op de Winterfair in dorpshuis “de Terp “ in Oosternijkerk, samen met ongeveer 16 leuke stands. O.a. Jan cooks 4 you, Made by cojo, sathe 1772, Wagenborgplaza, kaarsenmakerij Wilhelmus, Tuttefamkes, tin & glês, Sprint reclame&design en nog veel meer, voor elk wat wils. Het begint om 16.00 uur tot 20.00 uur en er is een sminkster voor de kinderen gratis ,en de toegang is gratis. Je bent van harte welkom. We hebben de Pin mee en de winkel is gewoon open tot half 6.

Nu kan ik nog wel even doorgaan met al het leuks wat we in de winkel doen en beleven. Maar jullie hebben wel door dat er weer een drukke week voor de deur staat, dus ik laat het hier bij voor nu. Wie weet zie ik je op de fair of in de winkel. En anders een hele fijne week gewenst

Veel liefs,

Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *