laat het maar voorjaar worden.

Hallo allemaal,

Super gezellig dat je even de bloemenwinkelblog gaat lezen. Er is weer genoeg te melden om een hele blog vol te schrijven.

Het is weer heerlijk werken in de winkel nu de voorjaarsproducten weer hun intrede doen. De winkel staat vol met narcissen, tulpen, hyacinten, blauwe en witte druifjes. Het voelt haast als een verademing na de drukke kerstperiode. De mooie landelijke producten uit India gaan als warme broodjes over de toonbank en ook de voorjaarscollectie van LabelR wordt goed ontvangen. De vele soorten muurcirkels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. mocht je nou net een ander kleurtje willen dan dat in de winkel staat, geef het dan even aan dan kan ik deze (als er genoeg bestellingen zijn ) voor je bestellen.

Nog een kleine 3 weekjes dan is het weer Valentijnsdag. Natuurlijk hebben we die dag de winkel weer vol met de mooiste Valentijn boeketten. en natuurlijk kunnen we jou bestelling bezorgen. kijk op http://www.moaimeiblommen.nl/bloemenwinkel/ voor ons bezorg gebied. Hier kan je ook via de bestelpagina je order alvast doorgeven. We hebben natuurlijk ook een leuke actie, je kan je orderbedrag van je Valentijn boeket terug winnen. Het enige wat je moet doen is aangeven dat je aan deze actie mee wilt doen.

Over een paar weekjes krijgen we weer mooie producten binnen van PTMD. Ik kan bijna niet wachten het zijn zulke leuke items. En in de winkel is vorige week een mooie bruine serie met landelijke potten en flessen binnen. Hier kan ik zo blij van worden.

Op Vrijdagavond 28 Februari staan wij op de ladiesnight in Nes en een week later op Vrijdagavond 6 Maart staan we op de ladiesnight in Ternaard. Beide avonden gaan heel erg gezellig worden. En zijn ook dames buiten deze dorpen heel erg welkom! Via de socials vind je meer informatie hierover.

Bedankt voor het lezen van de blog. Wil je nog even lekker inspiratie op doen over interieur en bloemen gebied kijk dan vooral nog even op mijn Pinterest pagina. http://www.pinterest.com/moaimeiblommen/

Leafs Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *