Welkom op de website van ‘MOAI mei Blommen’. ‘Moai mei blommen’ is fries voor ‘Mooi met Bloemen’. Op deze website vindt u informatie over alles wat moai mei blommen inhoud.

U kunt bij ons in de winkel terecht voor boeketten, kamerplanten, potterie welke passen binnen verschillende woonstijlen, Afscheidsbloemwerk, Bruidsbloemwerk, Workshops bloemschikken en interieuradvies 


Moai mei blommen staat voor:
Kwaliteit:

Wij zoeken op de veiling en bij de groothandel de mooiste snijbloemen en planten voor u uit. Wij kopen 3 keer per week verse bloemen voor u in.


Klantvriendelijkheid:

Heeft u vragen over een bepaald product dan staan wij u graag te woord, ook lopen we met u mee naar de auto als dat nodig is. Voor ons geen probleem voor u een fijn gebaar.


Kennis en ervaring

We hebben de nodige diploma’s wat betreft het bloemwerk en het runnen van de winkel met inmiddels ruim 17 jaar ervaring in het bloemisten vak.  Sinds 2018 is daar een uitbreiding bij gekomen in de vorm van gediplomeerd interieurstylist. 

In de winkel voeren we verschillende mooie merken, zoals

Brynxz

100 % leuk

Dubbelleven Krijtverf

Mijn stijl

Krûskes

the Big gift

Grow a wish kaarten

Bridgewater candle company

Home society


Ik zie u graag in de winkel! En voor nu kijk gerust even rond op onze website zodat u kunt ontdekken wat wij allemaal te bieden hebben.


Hinke Elzinga Wiersma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *