Bijna vakantie blog

Hallo Allemaal,

Bijna vakantie

Nog 1 blog en dan is het vakantie… naja niet helemaal nog een week of 3 😉 Maar hij is in zicht de vakantie en dit is dan wel de laatste blog voor de vakantie. Er is weer genoeg te vertellen over de bloemenwinkel. Alles is toch wel even anders geworden tijdens de coronacrisis…. Sinds de uitbraak in ons land zijn we bijvoorbeeld niet meer naar de veiling in Eelde geweest maar hebben we alle inkopen gedaan bij onze groothandelaar in Damwâld. En hebben we veel meer online besteld bij verschillende groothandelaren in potterie en cadeau artikelen. Dit alles om onze kring zo klein mogelijk te houden. En ja deels bevalt het wel maar online inkopen heeft wel als gevolg dat je de artikelen niet in het echt ziet vooraf en zodra het in de winkel is kan het qua maat of kleur bijvoorbeeld wel eens heel anders uitpakken dan je had verwacht.

Maar goed alles gaat lekker zijn gangetje, de kids zijn nog even naar school, en ik heb weer tijd om nieuwe dingen uit te vogelen of uit te zoeken 😉. We hebben bijvoorbeeld 2 leuke nieuwe merken in de winkel.  Als eerste Rustik Lys dit fijne kaarsen merk sluit enorm goed aan op alles wat we al in de winkel verkopen. De tuinfakkels verkopen als een speer, het zijn dan ook leuke juffen kadootjes  en de buitenkaarsen (die mooie in blik) worden ook goed ontvangen. Het tweede merk wat we aan ons assortiment toevoegen is het Krijtverf merk “DUBBELLEVEN”. Vanaf heden zijn wij dealer van dit mooie merk krijtverf. Er zijn 20 verschillende kleuren verkrijgbaar in 2 l. maten, 0,25L en 0,75L. Het is hele fijn verf. op mijn instagramprofiel – verhaallijn vind je al een tutorial. En als interieurstylist kan ik je natuurlijk het juiste advies over de kleur geven. Advies in de winkel is altijd gratis!.

Masterclass

Ik vind het fijn om zo nu en dan met andere bloemisten te sparren. Afgelopen week 18 Juni heb ik een Masterclass gevolgd bij meesterbindster Geertje Stienstra. Het thema was duurzaam. We maakten bloemwerk op duurzame ondergronden (klei en hout) en door lekker aan de slag te gaan en ook even bij collega bloemisten te kijken ga je weer naar huis met een berg inspiratie voor de winkel. Heel fijn. Ook de vakantie draagt vaak bij aan mijn inspiratie naast dat ik vaak bloemisten op mijn vakantie adres bezoek wat vaak veel inspiratie oplevert, is het even niet met de winkel bezig zijn en even je hoofd leegmaken ook een goed middel voor nieuwe ideeën voor de winkel

En de vakantie die in zicht is. We gaan dit jaar met vakantie van 13 Juli t/m 6 Aug. Dit is 1 week voor de bouvak tot en met de laatste donderdag in de bouvak. Het laatste weekend (vrijdag 7 en zaterdag 8 aug) zijn we dan weer open. Dan komen veel mensen terug van vakantie en dan staan wij weer klaar voor de welkomthuis boeketten. We hebben thuis genoeg te doen in de vakantie. We zijn onze woonkamer aan het verbouwen. En al het schilderwerk moet dan nog gedaan worden. Maar we willen natuurlijk ook echt even vakantie vieren.  Door de coronacrisis hebben we de verbouwing later ingezet dan in eerste instantie zou. Want we wouden voor de vakantie klaar zijn. Maar dat gaat helaas niet lukken. Als het voor de kerst dan maar af is 😊

De komende weken gaan we nog even lekker opruimen dus houdt onze socials goed in de gaten en scoor nog even een leuke korting op je favoriete product. En na de vakantie gaan we ons 5 jarige jubileum groots vieren. Met leuke aanbiedingen en een leuk zoekspel. Maar daar later meer over.

Een hele fijne vakantie allemaal, of het nu thuis is of toch op vakantie!!

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *