Bloemen abonnement

Je hebt er vast wel eens van gehoord, het “bloemen abonnement”. Elke week, of 2 weken een bos verse bloemen op tafel. Afgeleverd aan de deur kan zo op de vaas. En je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Leuk voor thuis maar ook voor op de zaak!!

Het boeket wordt altijd samengesteld met dagverse bloemen. De kleur en samenstelling is elke keer anders. We maken plukboeketten. En indien mogelijk werken we met bloemen uit het seizoen. Het is te bestellen in een S, M of L abonnement

S – € 19.99

M – € 24.99

L – € 29.99

Het abonnement wordt afgeleverd op Donderdag of Vrijdag (eigen keus) en kan indien gewenst op een afgesproken plek bij uw huis (in de schuur of bijkeuken) worden neergezet mocht u niet thuis zijn. Eventueel zetten wij het boeket gelijk op de vaas vraag naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven, winkels of instellingen is dit een mooi abonnement voor baliebloemstukken, voor in de wachtkamer of kantine.

We bezorgen alleen binnen ons eigen bezorg gebied. Deze vind je hier www.moaimeiblommen.nl/bloemenwinkel/

Een abonnement is voor minimaal 1 maand is maandelijks opzegbaar. U krijgt aan het eind van elke maand een factuur via de mail – of betaald voor de gehele afgesproken periode vooraf in de winkel. De prijzen zijn excl. Bezorgkosten, incl. BTW