Bloemenwinkel blog

He hallo Trouwe blog lezers,

Vandaag voor jullie weer een nieuwe bloemenwinkelblog. Ontzettend leuk om te horen in de winkel en in de omgeving dat deze goed gelezen wordt. Ik kan het natuurlijk zien aan het aantal pagina bezoekers. Maar om het dat ook in real-life te horen is eigenlijk leuker.

Het is deze week even ietsje rustiger bij moai mei blommen. Voor mij even tijd om de puntjes weer op de i te zetten in de winkel. Er zijn genoeg bestellingen dus me vervelen dat hoeft ook zeker niet. Vorige week waren we druk met de voorbereidingen van de Ladiesnight in Ternaard. Welke afgelopen Vrijdagavond was. En wat was het een succes, geweldig. Samen met schoonmoeke Bonnie reden we vrijdagnamiddag met volle bus richting Ternaard. Daar aangekomen eerst even de zaal bekijken (welke echte super leuk was aangekleed) en het plekje opgezocht waar wij onze spulletjes mochten uitstallen. We stonden mooi in de hoek zodat we er een mini-winkeltje van konden maken. De avond begon om half 8, en echt klokslag half 8 liep de zaal vol. Geweldig!! We hebben een zeer geslaagde avond gehad. Super leuk om de reacties van de ladies te horen. Vaak van “we volgen jullie op Facebook”, en “wat leuk dat jullie hier ook staan”. Bijzonder ook weer hoeveel mensen mijn schoonmoeder kennen, echt leuk. Nogmaals grote dank aan de organisatie

Volgende week zijn de laatste 2 workshop avonden voor dit seizoen. Beide zitten vol. De eerste inkopen zijn inmiddels gedaan. Het zijn altijd gezellige en inspirerende avonden. Ik kijk er erg naar uit. Tijdens de zomerperiode zijn er geen workshops. Dan zijn er meer bruidswerkopdrachten. En mijn ervaring is dat de workshops in de wintermaanden beter worden bezocht dan in de zomerperiode. Daarom beginnen we na deze laatste 2 avonden weer in  September. Wel kan ik jullie verklappen dat er een kinderworkshop aan zit te komen.  Namelijk op Woensdagmiddag 1 Mei. Dit wordt een Workshop voor kinderen speciaal voor de moederdag. Het gaat echt leuk worden, meer informatie zal binnenkort volgen.

Ik noemde al even dat we in de zomerperiode druk zijn met bruidswerk opdrachten. De eerste bruidsparen hebben zich alweer gemeld. En hun trouwdatum vastgelegd. Dit is verstandig om te doen want we kunnen (afhankelijk van de grootte van de bestelling) slechts een aantal bruidswerkbestellingen doen op een dag.  En om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om de datum vast te leggen. 6 weken voor de trouwdag volgt dan de bespreking. Dit om dat Bloemen seizoen producten zijn en om zo dicht voor de datum de afspraak te plannen, ben ik goed op de hoogte van het aanbod op de veiling en de prijzen ervan. Wat trouwen betreft. Samen met Jan Veenma, van Jan cooks 4 You ben ik bezig met iets heel gaafs op te zetten, op gebied van trouwen… daarover binnenkort meer. Nog eventjes geduld dus.

Bedankt voor het lezen.

En tot de volgende blog.

Liefs, Hinke

1 gedachte over “Bloemenwinkel blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *