Voor jullie trouwdag wil je graag dat alles tot in de puntjes verzorgd is.
Al maanden zijn jullie bezig met de voorbereidingen, zodat deze speciale dag precies past bij jullie wensen.
Het bruidswerk kan daarin een hele grote rol spelen. Door de verschillende kleuren en vormen van bloemen, maak je het plaatje wat jullie hebben helemaal compleet.

Er is geen bruidsboeket hetzelfde, en dat maakt ook jullie bruidswerk uniek. Uniek omdat het precies bij jullie past. Doormiddel van het kijken naar de stijl en kleur van de kleding die gedragen wordt, maar ook door het kijken naar de locatie en de auto of koets komen jullie samen met ons tot de perfecte styling wat betreft jullie bruidswerk.

Met bijna 20 jaar ervaring als bloemist, kennen wij alle technieken en weten we welke bloemen het meest geschikt zijn. En kunnen wij ons bruidsbloemwerk specialist noemen.

Wil je meer informatie over bruidsbloemwerk, vraag dan geheel vrijblijvend onze online bruidswerk brochure aan. Naast een indicatie van de kosten staan hier ook veel informatie in over het bruidsbloemwerk, en over onze huur artikelen Klik op de knop hieronder.

Wij zijn aangesloten bij “Trouwen in Noordoost Friesland” –http://www.trouweninnoordoostfriesland.nl Check deze site voor onze collega’s in de trouwbranche en voor de datum van onze jaarlijkse trouwbeurs in Dokkum.

Hoe draag je een corsage

Dames dragen de corsage links onder het sleutelbeen en heren op het linkerrevers. Dames dragen de corsage met de bloem omlaag en heren dragen de corsage met de bloem omhoog. Een corsage wordt gedragen bij plechtige en officiële gebeurtenissen.