Dansk Weekend

Hallo,

Wat leuk dat je weer op mijn website bent beland om mijn bloemenwinkelblog te lezen. De titel zegt het al, dit weekend is het Deens weekend. Natuurlijk omdat we zo super blij zijn met het Deense merk IB Laursen welke we net nieuw in de winkel hebben, maar ook omdat Froukje van PompdeLux toevallig ook dit weekend bij ons staat met het Deense merk kinderkleding (Mt. 80 – 164).

En ik moet toegeven ik heb een zwak voor Denemarken. Dit land staat ook hoog om mijn ooit nog te bezoeken lijstje. En deze 2 merken stralen de degelijke Deense standaarden uit. Het is landelijk, van goede kwaliteit en ik vind dat dus heel erg mooi. En ik hoop natuurlijk jullie ook. Froukje staat hier Zaterdag a.s. (24 September) van 10:00 tot 15:00 uur. Met mooi weer op de stoep en anders op de workshopzolder.

De zomervakantie is alweer bijna vergeten en we gaan weer richting de herfst. De mooie najaars producten als. Kalebassen, rozebottel en dadeltakken doen weer haar intrede in de winkel en we werken hier weer volop mee. De herfst is altijd een kort seizoen want voor we het weten staat de kerst alweer voor de deur. Zonde eigenlijk want er is zoveel wat dit seizoen biedt. We maken het weer knus en gezellig in huis, en nu de dagen weer wat korter beginnen te worden steken we graag de kaarsjes weer aan.

Nieuw in de winkel zijn de stoere branders van het merk Leeff. Deze kunnen binnen of buiten. Hij brand op bio ethanol of firegel en geeft naast een lekker knisperend geluid ook nog eens wat warmte af (dat scheelt weer een trui).

We zijn druk met het aanvullen van de webshop. De herfststukken komen er weer op en binnenkort ook een aantal typische herfst boeketten. Het is leuk om te zien dat de webshop goed loopt. We verkopen vooral boeketten online, maar zo nu en dan mogen we ook pakketjes versturen.

Stiekem hoop ik dat het Zondag lekker gaat regenen, echt!, ik hou er wel van lekker binnen te gaan zitten, een beetje om fröbelen de kaarsjes aan en wat hapjes op tafel. Dan maak ik er naast het Dansk weekend ook een Dansk Søndag van.

Komen jullie Zaterdag even langs?

Liefs Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *