Dicht maar niet gesloten!!

Hallo Allemaal,

Het is weer hoogtijd voor een nieuwe bloemenwinkelblog. We vinden het inmiddels erg lang duren voordat de winkel weer helemaal open mag. Gelukkig kunnen we verkopen vanuit het bloemenloket, maar dat is natuurlijk lang niet hetzelfde dan dat de winkel gewoon open is.

We missen jullie, onze klanten enorm en verlangen enorm naar de weer normale gang van zaken. Maar goed, het is zoals het is. We hebben een redelijk drukke Valentijn achter de rug. We hadden een leuke samenwerking met Jan cooks 4 You waar je een mooi tulpenboeket of roos bij de brunch kon bestellen. Zo proberen ondernemers elkaar een beetje te helpen in deze spannende tijd en dat is ook wel weer heel mooi.

De workshopzolder

Achter de schermen zijn we nog steeds druk met de workshop zolder.  Deze is inmiddels helemaal geïsoleerd en de volgende stap is de osb platen en dan de gips platen tegen de wanden aan. We hebben het nog wel even aan tijd geloof ik om het af te maken, de workshops zitten er voorlopig vast niet in.

Gelukkig zijn er alternatieven zoals de Droogbloemenkrans thuisworkshop welke we net online hebben gezet en ook de kids thuisworkshop. Beide worden ze al gereserveerd. Vooral de kidsworkshop valt enorm in de smaak. Met de komende vakantie in het vooruitzicht is dat ook even een leuke bezigheid.

Webshop

En de eerste stappen voor een eigen webshop zijn gezet. We kunnen niet achterblijven met de technologie van nu. En het aanbieden van onze producten in een webshop hoort daar zeker bij.  Ook daar zal nog wel veel tijd in zitten om deze helemaal klaar voor gebruik te maken. Ten zijner tijd dat deze de lucht in gaat zullen we dat natuurlijk groots aankondigen. En er vast een leuke Openingsaanbieding aan vast plakken.

We merken dat iedereen lekker thuis aan de slag is. De potjes krijtverf worden gretig afgenomen. We hebben in de winkel kleurenkettingen welke mee naar huis mogen om de juiste kleur voor je project uit te zoeken. Ook staan er nog leuke kastjes te koop in de winkel deze vind je op de instagrampagina onder het kopje “dubbelleven krijtverf”

Kleuradvies

Kleuradvies en mini make over zijn nog steeds te boeken. Deze worden ook nog steeds geboekt. Natuurlijk houden we ons aan de corona regels en als er klachten zijn dan is het verstandig de afspraak even te verzetten.

Zo zijn jullie weer even op de hoogte. Alle producten die we in de winkel hebben zijn dus af te halen bij het loket. Ook kadobonnen. Deze houden hun waarde. Ze kunnen niet verlopen. Dus zodra het funshoppen weer mag, is het ook weer leuk winkelen met een kadobon..

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Steun de lokale ondernemers!!

Veel liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *