Happy days

Hallo allemaal,

Wat fijn dat je hier bent om mijn blog te lezen! De laatste blog was van voor de zomervakantie, dus zoals gewoonlijk hoog tijd voor een nieuwe. We zitten in de week van de herfstvakantie. En net als elk jaar gaan we na de herfstvakantie beginnen met de kerstinrichting. Wat hebben we weer zin in deze gezellige periode!

Zoals velen van jullie wel gezien hebben, hadden we in September een vacature open staan voor een bloemiste, en die vacature is inmiddels ingevuld. Jacqueline Post komt vanaf 1 November ons team versterken. Het kan zijn dat je haar al gezien hebt in de winkel, want ze is al een aantal keer geweest om in te werken. Jacqueline is al een aantal jaar bloemist en haar stijl van bloemwerk past goed bij Moai mei blommen.

De komst van een nieuwe medewerker brengt ook het afscheid van een andere medewerker met zich mee, Fardau van der Woude heeft in September haar laatste werkdag gehad. Fardau gaat haar opleiding afmaken bij Jilderda in Damwâld. We hebben met veel plezier samen gewerkt.

We gaan dus op naar de kerst. De drukste periode van het jaar in de bloemenwinkel. We hebben de cadeau artikelen hoek al aangevuld. Er is ingekocht bij een nieuwe groothandel, waardoor er nu ook leuke flessen wijn, (voet)badzout en andere leuke kadootjes verkrijgbaar zijn. Leuk voor kerstpakketten. Volgende week verwachten wij de eerste levering Brynxz Najaarscollectie 2021 en ook daar zitten vele gave kerstproducten bij.

Ook dit jaar houden wij weer de Kerst sfeerdagen, deze zijn van Woensdag 24 tot en met Zaterdag 27 November. Een week vol kerstgezelligheid met op Vrijdagavond een Ladiesnight en op de Zaterdag de Familyday met leuke bezigheden voor kinderen. Wat het precies allemaal gaat zijn maken we de komende weken bekend. Maar noteer alvast deze dagen in je agenda, want hier wil je bij zijn!!

Ook zetten we op veler verzoek, deze week de datums voor de kerstworkshops online, en de voorbeelden volgen zo snel mogelijk.  Op het programma om te maken komt zoals elk jaar de kerstkrans, deze kersttopper kan natuurlijk niet missen tijdens de workshops. En dit jaar maken we een mooie “centerpiece” En luxe kerststuk op een glazen vaas, met lichtjes en kerstballen, een super de luxe blikvanger voor bijvoorbeeld op tafel bij het kerstdiner.

Wist je trouwens dat je je workshopbedrag kunt terug winnen in de vorm van een cadeaubon? Elke workshopper krijgt een kleine goodiebag mee met een kortingskaart en uitleg over deze winactie!

Ik kijk enorm uit naar deze gezellige tijd, maar als het dan eenmaal kerst is plannen we een week rust, daarom is de winkel gesloten tussen kerst en oud en nieuw.

Weer een volle blog! We hopen jullie snel te zien in de winkel of tijdens de workshops.

Veel Liefs,

Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *