Happy new plant

Hallo Allemaal,

We zijn alweer een paar weekjes in het nieuwe jaar, en inmiddels helemaal bijgekomen van de kerstdrukte. Heerlijk om na zo’n drukke tijd evenn vakantie te hebben. Even tijd voor mijn gezinnetje, leuke dingen doen en uitrusten natuurlijk! Want dat was echt even nodig. En in zo’n vakantie wanneer je genoeg bent uitgerust komt er weer nieuwe inspiratie, en plannen voor het nieuwe jaar.

Ik heb in de vakantie een leuk nieuw inkoopadres bezocht gezellig met het hele gezin. Al die mooie spullen zoals waterkruiken, steenmallen en oude ijzeren bakken, hebben een mooi plekje gekregen in de winkel. En binnenkort verwachten we de nieuwe voorjaarscollectie van LabelR en het zal niet lang meer duren dan komt ook BRYNXZ weer binnen met de voorjaarscollectie.

Naast alle nieuwe spullen zijn er ook weer volop kamerplanten op voorraad. Heerlijk om na de kerst je huis weer te voorzien van verse nieuwe kamerplanten. Van klein gestreept zebragras tot grote varens en monsteraplanten, er is weer voor elk wat wils. Het is helemaal de trend van het moment om veel kamerplanten in je woonkamer te zetten. Groot voordeel is natuurlijk dat ze zorgen voor zuurstof. Heb je nou niet zulke groene vingers, geen nood ik geef je de tips die je nodig hebt om je nieuwe plant goed te verzorgen. In de volgende blog zal ik weer uitgebreid plantentips met jullie delen.

In de winkel is de opruiming gestart om ruimte te maken voor de nieuwe collecties. We hebben een hele tafel ingericht en op alles wat hierop gepresenteerd staat ontvang je 25% korting. Dus wacht niet te lang en kom gauw langs om de leukste koopjes te scoren.

Ik ga weer verder met de net binnengekomen planten te prijzen. Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot snel.

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *