Heerlijk weertje

Hallo Allemaal,

Wat een heerlijk weertje vandaag. Ik zit lekker in de tuin met de laptop, genietend van de zon een nieuwe blog voor jullie te typen. Vanmorgen eerst alle achterstallige werkzaamheden weggewerkt o.a. boekhouding en website onderhoud… niet mijn favoriete klusje maar het moet nu eenmaal gebeuren. En als het dan weer klaar is geeft dat weer zo’n opgeruimd gevoel.

Vorige week Vrijdag was de lentefair. Ik kijk altijd enorm uit naar dit soort leuke uitjes, maar ik kijk er ook altijd een beetje tegenop. Het is altijd een hoop werk om alles goed voor elkaar te krijgen. Wat neem ik mee. hoeveel neem ik mee. Hoe laat ga ik weg. leuke acties verzinnen… etc. etc. Gelukkig had ik ook dit keer weer de goede hulp van mijn schoonouders, echt ik kan niet zonder ze. Opbouwen mee helpen in de stand en alles weer afbreken. Maar wat was het leuk. We kijken terug op een succesvolle middag en avond.

samen met Peter Tromp van Uitvaartfotografie “de laatste eer” hadden en beelderisen.nl hadden we een leuke actie. Je kon op de foto met het bloemenframe. En daar werdt veel gebruik van gemaakt. De foto’s staan inmiddels online. Een fijne samenwerking. De stand van Moai mei blommen was aan het eind van de avond behoorlijk leeg (fijn want dan hoefden we ook niet alles weer mee terug te nemen ๐Ÿ˜‰ ) en we hebben leuke gesprekken gehad met vele bezoekers. De meeste zeiden “dit kin wolris wer” en wie weet. Om my kin it wol ๐Ÿ™‚

En natuurlijk de kinderworkshop, we hebben op de fair rozen uitgedeeld met de aankondiging voor de Moederdag – kinderworkshop. de aanmeldingen stromen al binnen. Maar het zit nog niet vol. Wil je kind ook meedoen? kijk dan op http://www.moaimeiblommen.nl/workshops

Ik vertelde al dat ik vanmorgen druk was met van allerlei achterstallig werk. 1 van die werkjes was wel weer een hele leuke namelijk dat de tweede bestelling bij BRYNXZ geplaatst is en we deze snel in de winkel verwachten. Het is nog maar pas geleden dat we het merk introduceerden in de winkel. en deze loopt zo goed dat we een aanvulling konden doen. Komend weekend mogen we in de showroom van BRYNXZ de najaarscollectie uitzoeken. Dit wordt voor ons de eerste keer en we zijn erg benieuwd naar al het moois wat we daar te zien krijgen. Uiteraard kan je daarvan in een latere blog een verslag van verwachten.

Zo ik ga weer verder genieten van dit fijne lenteweer,

tot de volgende blog

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *