Herfst

Hallo Allemaal,

Het is weer hoog tijd voor een nieuwe blog. Het is Herfst, de periode met meer regen, en harde wind, en de periode dat de blaadjes weer gaan vallen. Voor sommige een periode waar ze niet echt op zitten te wachten, en weer anderen vinden het heerlijk. Ik vind het heerlijk! Misschien komt het doordat ik in de herfst jarig ben. Ik keek als kind altijd uit naar de herfst want zodra de blaadjes maar iets gingen verkleuren dan was mijn verjaardag, ik genoot en geniet daar nog steeds van jarig zijn en kadootjes krijgen. Ook kadootjes geven vind ik super leuk. Daarom bezorg ik graag bloemen, van de vrolijke gezichten aan de deur word ik zelf ook blij!

Als het Herfst is duurt het niet zolang meer tot dat het kerst is! Vandaag is het 72 dagen dan is het Kerst! Een super drukke tijd voor in de bloemenwinkel. Elk jaar rond de herfstvakantie toveren we de winkel om in Kerstsfeer. voor de 1 is dat nog heel vroeg, voor de ander niet vroeg genoeg. Maar voor ons precies goed. De kerstworkshops lopen al aardig vol op 20 November zijn er nog 3 plekjes vrij en op 27 November 1 plekje. Op 10 December is er nog genoeg plek en op 11 december nog 5 plekjes. Dus wacht niet te lang met opgeven. Naast deze workshops zijn er nog een aantal workshops met eigen groepen gepland. Je raad het al genoeg te doen de komende maanden. Ook kan ik vast verklappen dat we weer een kerstsfeeravond gaan organiseren. Dit zal op Vrijdagavond 22 November zijn. Op facebook, Instagram en hier op de website zullen we je op de hoogte houden van alle aanbiedingen, en activiteiten op deze avond. (zet m vast in de agenda)

Maar eerst aanstaande woensdag de Herfstworkshop. (Er is nog 1 plekje vrij gekomen). Gezellig avondje waar ik naar uitkijk. Morgen in Eelde alle groen materiaal inkopen en dan op Woensdagmiddag alles klaar zetten.

Dinsdagmiddag verwachten we de tweede levering van de najaarscollectie van BRYNXZ! mooie schalen, stoere kerstbomen en nog heel veel meer moois van dit stoere merk. We pakken het Dinsdag gelijk uit zo dat het Woensdag allemaal in de winkel staat. Naast alle mooie BRYNXZ! artikelen krijgen we deze kerst ook de mooie kerstcollectie van PTMD binnen. Ik kijk er erg naar uit. Ik heb altijd een zwak gehad voor dit mooie merk. Vooral die prachtige kerstballen zijn hier favoriet. Het is precies het sfeertje wat ik met kerst graag in huis haal. Nieuwsgierig? Zodra PTMD binnen is zullen wij je hiervan op de hoogte brengen. En wist je dat deze 2 merken goed combineren met de muurcirkels en textielposters van LABEL-R. De landelijke uitstraling van dit product met de eigentijdse gebruik materialen, maakt dat dit super combineert met de spullen die we in de winkel hebben staan. Kom gezellig langs dan ervaar je het zelf.

Tot binnenkort?

Veel liefs,

Hinke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *