Hinke is Gediplomeerd interieurstylist. Ze volgde haar opleiding bij de interieuracademie en behaalde na een uitgebreid examen haar diploma Interieurstyling. Interieurstyling sluit naadloos aan op alle onderdelen van de bloemenwinkel. Lees verder over wat wij voor u kunnen betekenen.

Kleurenpallet

Mondeling interieuradvies in de winkel

Heeft u kleine interieurvragen die mogen altijd vrijblijvend en gratis gesteld worden in de winkel. Wel is het handig om duidelijke foto’s mee te nemen. Het kan zijn dat een advies vanaf de foto niet gaat werken. Dan kunnen we altijd een afspraak maken bij u thuis.

Prijs: Gratis

Kleurenpallet

Kleuradvies

Een kleine verandering kan grote gevolgen hebben. Een goed kleuradvies kan bijdragen tot een harmonieuze sfeer in de ruimte die u wilt veranderen. Bij kleuradvies krijgt u mondeling advies over kleuren op de muur, over vloer kleur en/materiaal, over gordijnen en ander raambekleding, meubels en accessoires. Ook vertellen we u graag waar en welke planten goed passen in uw interieur.

Prijs: € 35,- per uur

einde examen interieurstylist

Mini make- over

Krijgt u het zelf niet voor elkaar om uw woonaccessoires een goede plek te geven, heeft u iemand nodig die doorslag kan geven bij accessoires of meubels of ze wel of niet in uw interieur passen. Alles opnieuw inrichten met uw eigen- en met nieuwe potterie, planten en accessoires, en mondeling advies over kleur en materiaalkeuzes. aangevuld met planten en woonaccessoires in uit de winkel welke u voorafgaand aan de afspraak uitzoekt in de winkel. U ziet gelijk hoe het staat in uw eigen interieur, en beslist zelf wat blijft en wat mee terug gaat naar de winkel .

Prijs: € 35.- per uur. En alle producten die bij u achterblijven.

Basis interieuradvies

Bij een basis interieuradvies krijgt u compact advies over een opnieuw in te richten en aan te kleden ruimte. Dit gebeurt met als basis een plattegrond van de ruimte. U krijgt een plattegrond met de indeling van de ruimte. En daarbij  het kleur en materialen advies (beknopt) op papier

Prijs: € 35.- per uur

WIlt u meer informatie neem dan contact met ons op