Interieurstyling en bloemen en planten zijn nauw aan elkaar verbonden. Elke bloemist heeft gevoel voor interieurstyling. Kleur en interieur vond ik altijd al interessant daarom heb ik in 2018 de opleiding tot interieurstylist heb gevolgd en heb afgesloten met een examen waarna ik gediplomeerd interieurstylist ben geworden. Sindsdien heb ik al vele woonkamers van binnen gezien en vele gezinnen geholpen met de styling, kleur en inrichting van hun interieur.

Welke mogelijkheden voor interieurstyling zijn er bij Moai mei blommen:

  • Mondeling interieuradvies in de winkel
  • Een interieur upgrade
  • kleuradvies

Mondeling interieuradvies in de winkel

Heeft u kleine interieurvragen?! die mogen altijd vrijblijvend en gratis gesteld worden in de winkel. Wel is het handig om duidelijke foto’s mee te nemen. Het kan zijn dat een advies vanaf de foto niet gaat werken. Dan kunnen we altijd een afspraak maken bij u thuis.

Prijs: Gratis

Kleurenpallet

Interieur Upgrade

Krijgt u het zelf niet voor elkaar om uw woonaccessoires een goede plek te geven, en heeft u iemand nodig die doorslag kan geven bij accessoires of meubels of ze wel of niet in uw interieur passen?! Ik kom graag bij u langs om opnieuw in te richten met uw eigen- en met nieuwe potterie, planten en accessoires, en ik geef daarbij mondeling kleur en interieuradvies.

Bij de interieur upgrade kom ik eerst langs om het plan te bespreken. Om te kijken wat uw wensen zijn, en welke aanpassingen er nodig zijn in uw interieur. Ook neem ik boeken mee met potterie zodat we samen een mooie basis potterie kunnen uitzoeken. Zo kunnen we gelijk kijken naar waar er planten kunnen komen te staan en of ze genoeg licht e.d. krijgen. Zodra de aanpassingen zijn gemaakt en de bestelde potterie en planten binnen zijn kom ik weer langs om alles in te richten. U krijgt daarbij ook de nodige verzorgingstips van de planten.

Prijs: € 39.95.- per uur. + de afgenomen planten en potterie e.d.

Kleuradvies

Een kleine verandering kan grote gevolgen hebben. Een goed kleuradvies kan bijdragen tot een harmonieuze sfeer in de ruimte die u wilt veranderen. Bij kleuradvies krijgt u mondeling advies over kleuren op de muur, over vloer kleur en/materiaal, over gordijnen en ander raambekleding, meubels en accessoires. Ook vertellen we u graag waar en welke planten goed passen in uw interieur. Een uurtje sparren over een nieuwe inrichting is soms ook fijn om tot de juiste keuzes te komen.

Prijs: € 39.95,- per uur

eind examen interieurstylist 2018