Koninklijk

Goedemiddag,

Wat fijn dat je doorklikt om mijn blog te lezen, Er is weer genoeg om over te schrijven. Er is namelijk altijd wat te beleven in de bloemenwinkel.

Vorige week was voor ons het inkoopmoment bij Brynxz in Nieuw Heeten. Het was stralend mooi weer, nog wel een beetje fris toen we onderweg gingen naar Nieuw Heeten (Overijsel). We kwamen aanrijden bij het landgoed over een lange oprijlaan. En we waren meteen onder de indruk van deze prachtige plek. Een prachtige woonboerderij met mooie landelijke tuinen, paardenstal, zwembad en vrij uitzicht. Geweldig. Dit is het woonhuis van de eigenaren van BRYNXZ, en 2 keer per jaar wordt de hele beneden verdieping omgetoverd in een prachtig volle showroom. Dit keer mochten we inkopen voor de najaarscollectie. Bij aankomst kregen we eerst koffie met gebak, waarna we een korte rondleiding met uitleg kregen. Daarna konden we op ons gemakje alles uitkiezen voor in de winkel. Schitterend mooie collectie het is bijna jammer dat we tot September moeten wachten tot dit binnen komt. Het was geweldig om hier te mogen inkopen. En dit doen we natuurlijk graag weer met de voorjaarscollectie.

Het paasweekend is net achter de rug dus we gaan op naar moederdag. Volgende week Woensdag is de kinderworkshop. Hij zit aardig vol. Maar hier en daar zijn nog wat gaatjes, Dus als je kind ook graag wil meedoen dan kan dat nog. kijk onder het kopje workshops voor meer informatie.

Aanstaande zaterdag is het koningsdag. En omdat we dat ook graag mee willen vieren zijn we die dag gesloten. En om niet met alle bloemen en boeketten te blijven zitten organiseren we aanstaande vrijdag de Koninklijke Koopavond. Deze avond van 18.30 – 20.30 krijgt u daarom maar liefst -50% korting op alle snijbloemen en boeketten. EN -15% op het gehele assortiment. Dus heb je de afgelopen weken iets moois zien staan? Dit is je kans!

Er is weer plek voor een stagiare, als je de opleiding Bloem&Design doet of een andere creatieve opleiding dan ben je van harte welkom om bij moai mij blommen te komen stage lopen. Ook als je voor snuffelstage een plekje zoekt kan je bij ons terecht. Kom dan even langs in de winkel en neem alle informatie mee.

Ik ga verder met het “ontpasen” van de winkel. En genieten van het mooie weer.

Bedankt voor het lezen!!

Liefs Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *