Voorbeeld van de verschillende maten voor lang houdbare bloemstukken abonnement

Zou jij het super vinden om elke maand weer een nieuw

Moai mei blommen bloemstuk in je huis zetten!!

Dan is dit abonnement echt iets voor jou!

Het werkt als volgt. Wij brengen elke maand een mooi bloemstuk bij je thuis. Dit bloemstuk is altijd in onze Moai mei blommen landelijke stijl. Dit kan met planten zijn of opgestoken op steekschuim. maar altijd lang houdbaar en geen tot weinig onderhoud. En wij houden van de seizoenen dus ook dit zie je terug in de materiaal keuze van het bloemstuk.

er zijn 3 maten

S = € 25,-

M = € 39.95

L = € 49.95

Na een maand halen we de ondergrond weer op en leveren gelijk een nieuw bloemstuk waar je weer een maand van mag genieten. De wisseldagen zijn op Donderdag of Vrijdag (eigen keuze) en kan indien gewenst op een afgesproken plek bij uw huis (in de schuur of bijkeuken) worden neergezet mocht u niet thuis zijn.

Dit is natuurlijk erg leuk om jezelf of anderen cadeau te geven.

Voor bedrijven, winkels of instellingen is dit een mooi abonnement voor baliebloemstukken, voor in de wachtkamer of kantine.

We bezorgen alleen binnen ons eigen bezorg gebied. Deze vind je hier www.moaimeiblommen.nl/bloemenwinkel/

Een abonnement is voor minimaal 1 maand is maandelijks opzegbaar. U krijgt aan het eind van elke maand een factuur via de mail – via MijnFloraNL of betaald voor de gehele afgesproken periode vooraf in de winkel. De prijzen zijn exclusief bezorgkosten.

Mail ons voor het aanvragen van een abonnement info@moaimeiblommen.nl of vraag ernaar in de winkel