Met beide benen op de grond

Hallo Lieve bloglezers,

De Titel van de blog zegt het al. Ik sta weer met beide benen op de grond. Maar dat was vorige week wel even anders. Bijna ongelofelijk hoe druk het is geweest voor moederdag. Vele vaste klanten hebben mij wel horen zeggen dat ik het wel weer spannend vond, of ik wel genoeg had ingekocht, of het allemaal wel weer weg ging. pfff… nog net geen slapeloze nachten zeg maar. Want ja sinds afgelopen September is alles anders. Het aantal klanten per week is verdriedubbelt (is dat een woord?) en wat moet je dat verwachten voor Moederdag?? nou het was een week die drie keer zo druk was dan normaal. En we hebben er van genoten. Al die kinderen die wat moois uitzoeken voor hun moeder. Alles stuk voor stuk bekijken en weer in hun portemonnee kijken of dat lukt. Veel mannen in de winkel die wat voor hun vrouw uitzoeken. Ook veel vrouwen die weer wat voor hun moeders uitkiezen. geweldig! Het maakt me blij de gedachte dat er zo om de moeders wordt gedacht en dat er zoveel moeders een MOAI boeket of cadeau hebben gekregen.

En dan zijn we weer een weekje verder, Alles weer in het normale ritme. Aan het begin van de week zorg ik dat de boekhouding aan kant komt en dat het huishouden hier weer een beetje draait, Op dinsdag naar de veiling en op Woensdag de winkel weer open. En de hele winkel weer netjes maken want na zo’n week staat de boel wel een beetje door elkaar.

Verbouwing

En we zijn al begonnen met de voorbereidingen voor de verbouwing, in het kader van wat maar af is, is maar af.. De opslag achter de binderij is ingericht met stellingkasten, en hier komt nog een werktafel in. De Toon/werkbank is richting het keukentje verschoven in de binderij, zodat we voor de toon/werkbank de nodige werkzaamheden kunnen uitvoeren. In de zomervakantie gaat een deel van de tussenmuur eruit. Ook zijn er nieuwe kasten en een tafelkast bestelt als aanvulling op het huidige meubilair. Jullie begrijpen dat ik niet kan wachten tot het klaar is. Alles kan door deze aanpassingen beter worden ingericht en er is straks meer ruimte in de winkel.

Oh en als bloglezer een gouden tip: hou de facebookpagina van Moai mei blommen goed in de gaten, want we gaan weer een opruimingsronde houden.

Geniet van het mooie weer, en van de mooie mensen om je heen,

Tot de volgende blog

Liefs Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *