Nieuw jaar, nieuwe kansen


Moai mei blommen, Bridgewater candle company
Bridgewater candle company, Moai mei blommen. www.moaimeiblommen.nl

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, lanceren we vandaag de nieuwe website van Moai mei blommen. Er is de laatste weken hard gewerkt aan de website om deze zo volledig mogelijk te maken voor u als klant. De website is in beheer van mijn broer Gaatze Wiersma, webbeheer. (iets met familiebedrijf) Ik ben er ontzettend blij mee. De site heeft een mooie rustige en professionele uitstraling. precies wat ik zocht.

Gisteren zijn we naar de vakbeurs Trendz geweest in Gorinchem. Samen met Interieurliefhebster en vriendin Minke de Weger. Op de beurs waren de meeste grote merken weer vertegenwoordigd. En we hebben met een aantal goede gesprekken gehad. In de loop van het jaar zullen er een paar mooie merken aan het winkelbestand van moai mei blommen worden toegevoegd. De eerste zal in de komende weken zijn intrede doen. Welke dat is houden we nog even voor onszelf, we kunnen bijna niet wachten.

Nu de website online is hebben we ook een nieuwe wekelijks terugkerend item namelijk: de weekaanbieding. Deze week hebben we de mooiste gerbera’s ingekocht en is de weekaanbieding: een “Moai Gerbera boeket” voor € 7.95 per stuk. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Elke week kunt u een nieuwe aanbieding vinden op de site en op de social media kanalen. Dus houdt de pagina in de gaten.

Binnenkort zullen ook de workshop data en voorbeelden aan de website worden toegevoegd

Stay tunend!!

Liefst, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *