Nieuwe liefde

Hallo Allemaal,

Wat fijn dat je weer op de link hebt geklikt om mijn bloemenwinkelblog te lezen. Vast even pauze, theetje en een koekje erbij of een kopje koffie, en heerlijk genietend van de van de zonovergoten dag van vandaag.

Het weer is vaak van groot belang voor een goede verkoop van de winkel. Ik kijk ook altijd een week vooruit wat voor weer het gaat worden. Veel zon betekend dat de mensen veel buiten zijn en graag het daar weer wat gezellig willen maken met mooie buitenbakjes of voorjaarsbolletjes. Een week regen betekend dat mensen het binnen gezellig willen maken dus een mooi bos snijbloemen op tafel. Ik probeer daar met inkopen altijd rekening mee te houden.

Ook hou ik enorm van seizoen-bloemen elk seizoen kent zijn beauty’s. Dit is het seizoen van natuurlijk de tulpen, maar ook de magnolia, bloesemtakken, en ranonkels. Ik kan daar zo van genieten en zou dus ook geen tulpen kunnen verkopen voor de kerst.

Vorige week Donderdag was het Valentijn. Wat was het een mooie dag. Prachtig mooi weer en allemaal mannen in de winkel. Mannen kopen heel anders, die komen binnen, kijken even, en dan is het doe mij die maar. Vrouwen gaan alles op hun gemakje bij langs en maken er echt een uitje van even door de winkel strune. De mannen hebben zich van de goede kant laten zien. We hebben veel boeketten verkocht. heeft de aankondiging op het raam toch geholpen. Mijn schoonouders hebben samen alle liefdesboeketten rondgebracht. Ontzettend lief dat ze dit voor mij wilden doen.

En….. de titel van de blog zegt het al, nieuwe liefde. We krijgen een nieuw mooi merk in de winkel. Deze stond al een poosje op mijn “dat wil ik graag in de winkel lijstje”, en na een gesprek op de beurs heb ik ervoor gekozen BRYNXZ in de winkel te gaan verkopen. BRYNXZ in een mooi landelijk merk, met woonaccessoires in verschillende prijsklassen. Waar ik erg naar uit kijk zijn de schijven met gaten die op een vaas kunnen liggen en waar je losse bloemen in kunt steken, ook zijn er kruiklampen, potterie en kaarsenhouders besteld. Zodra het binnen is zal dat natuurlijk aangekondigd worden …. ik kan niet wachten…

Geniet van het mooie weer, en tot de volgende blog

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *