Nieuws Update

Hallo,

Leuk dat je er weer bent. Op deze regenachtige Zondag vind ik het tijd om weer een nieuwe blog te schrijven. Er zijn weer leuke ontwikkeling te vertellen over de bloemenwinkel.

Ik ben blij jullie te kunnen melden dat het nog elke week drukker is bij Moai mei blommen. Zo fijn om op de weekuitdraai het aantal klanten te lezen en weer te beseffen dat het weer drukker was dan de week hiervoor. Daar doe je het voor als ondernemer. De nieuwe Brynxz collectie welke ik aankondigde in de vorige blog heeft zijn plek gekregen in de winkel en wordt goed ontvangen door de klanten. De afspraak voor het uitkiezen van de Najaarscollectie bij Brynxz is gepland. Volgens de vertegenwoordiger van Brynxz zien veel winkeliers dit als een echt uitje, aangezien de showroom zich bevindt op een mooie landelijke boerderij in de prachtige omgeving van Nieuw Heeten. Of wij dat ook zo gaan ervaren (ik denk van wel) lezen jullie vast in 1 van de volgende blogs.

Moai mei blommen staat 15 Maart op de ladiesnight in Ternaard. Deze avond in Dorpshuis “Tunawerth” begint om 19.30 uur, en alle dames zijn welkom deze avond. Er staan een paar leuk ondernemers/winkels zo als ByAuk, Gesiena sipma – schoonheidsspecialiste, By-Mar, tutte-famkes, Fleurig en Kleurig en nog meer. By- Mar zal deze avond een modeshow verzorgen.

Op Vrijdag 5 April staat Moai mei blommen op de Lentefair in Dorpshuis “de Terp”. De Lentefair is van 15:00 – 21:00. En is voor jong en oud. Samen met een paar enthousiastelingen zit ik in de organisatie van de Lentefair. En ik kan jullie vertellen dat het zeker de moeite waard zal zijn om langs te komen. met ongeveer 25 verschillende stands met Beauty, food, music en Lifestyle. Samen met Peter Tromp van Beelderiseren, hebben we een mooie actie op de fair. Wat dat gaat zijn is nog even een verrassing. Maar het heeft iets met foto’s en bloemen te maken ;). Op deze Vrijdagmiddag is de winkel gesloten.

Beide keren kan je in onze stand pinnen!

De voorjaarsworkshops zijn achter de rug, in totaal 35 dames hebben de voorjaarskrans gemaakt. Het waren stuk voor stuk gezellige avonden. Wat altijd erg leuk is, is dat elke krans weer anders is, ondanks dat iedereen werkt met hetzelfde materiaal. Dat is voor mij ook altijd heel inspirerend.

De paasworkshops staan inmiddels ook online. 1 avond – de Paas etagère- op 27 Maart zit al vol. En de Hangtoef welke een avond eerder plaatsvind loopt ook al aardig vol. Hier zijn nog 5 plekjes vrij. Het is ook mogelijk om de Hangtoef met een eigen groep (min. 8 personen) te boeken. Neem dan even contact met mij op voor de beschikbaarheid. Met deze workshops sluiten we het workshopseizoen af. Eind September beginnen we aan het nieuwe seizoen.

Weer genoeg te beleven dus bij Moai mei blommen.

Tot in de winkel en anders tot de volgende blog

Liefs, Hinke

Minke de Weger, plaatste op instagram een mooie compositie van de Brynxz- Flowerholder en Moai mei blommen- bloemen.

2 thoughts on “Nieuws Update

  1. Carolien Boon Beantwoorden

    Leuke blog Hinke. Gezellig om te lezen! En zo blijf ik ook een beetje op de hoogte van leuke evenementen in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *