Spring is in the AIR

Hallo Allemaal,

Wat leuk dat je weer hier bent om de bloemenwinkel blog te lezen. Langzaam aan komt alles weer een beetje op gang. Zo ook bij ons. Na 2 lockdown maanden merken we dat het weer drukker wordt in de winkel. Er mag op dit moment steeds maar 1 naar binnen. Maar ik ga ervan uit dat, dat ook snel weer ruimer gaat worden.

De dagen worden langer, de viooltjes zijn er weer, het wordt heerlijk Lente. Alhoewel het soms nog wel koud is, we gaan de goede kant weer op. Overal zie je weer mensen hun tuintjes mooi maken. En de eerste bakken vullen met bloeiend moois. Op dit moment hebben we volop viooltjes in de winkel, maar ook al enkele vast buitenplanten. De voorraad buitengoed gaat steeds groter worden. Hou de facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven.

En eindelijk de BRYNXZ voorjaarscollectie is gearriveerd. Wat zijn we hier blij mee!! Deze landelijke stijl items kunnen we niet genoeg van krijgen. Er was al veel ge-pre-orderd, dit konden we eindelijk uitleveren. En ook hebben we weer prachtige items in de winkel staan. Populair zijn de windlichtjes met gaten. En nieuw is de metal serie. Potterie van metaal welke geschikt is voor binnen en buiten! Wij vinden het helemaal geweldig. Nog lang niet alles is binnen. De komende weken verwachten we de rest hiervan.

Ook de eerste tuinposters zijn gearriveerd in de winkel, dat zijn natuurlijk de posters met de mooie fryske teksten van krûskes. Deze zullen de gehele “buitenperiode” weer op voorraad zijn.

Thuisworkshops

De kindervoorjaars workshop was een groot succes. Er werden 75 pakketjes verkocht. De kids hebben flink hun best gedaan. Er werden mooie foto’s opgestuurd. Ook de droogbloemenkrans kwam nog een keer voorbij en we hebben besloten hiermee het workshopseizoen af te sluiten.  We zijn nog lekker aan het bouwen met de workshopzolder. De leidingen voor de cv zijn gelegd en de riolering en waterleiding voor het keukentje. We hopen volgend workshopseizoen hier gebruik van te kunnen maken, als de regeltjes het toelaten.

Zo blijven we lekker bezig, en gaat we op naar de lente, dat maakt ons vak zo fijn, elk seizoen heeft zijn eigen pracht en daar mogen wij mee werken.

Kom je snel weer langs?

Liefs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *