THE NEXT STEP

Hoi hoi allemaal,

wat super leuk dat je weer hier bent om mijn bloemenwinkelblog te lezen. Deze keer weer vol met nieuws over de winkel. We gaan zo langzaam richting de herfst. Het seizoen waar ik toch altijd weer vrolijk van wordt. Waarschijnlijk omdat ik de herfst jarig ben haha. De Herfst is het seizoen van het sterke lang houdbare materiaal. Mooie rozebotteltakken en artisjokken, hop. Alles droogt mooi in en is blijvend. Heerlijk! En de warme tinten van de vallende bladeren en rijpe bessen zorgen voor wat warme in huis iets waar ik elk jaar weer naar verlang als het savonds eerder donker wordt.

Je hebt het een poosje terug kunnen lezen we hadden een vacature voor een leerlingbinder. En deze is inmiddels ingevuld. Fardau van der Woude komt ons team versterken. Fardau komt van Ferwerd maar woont sinds een half jaar in Metslawier. Ze heeft al een aantal dagen bij ons wezen proefdraaien en zal het bloemenvak bij ons leren. We kijken uit naar een fijne samenwerking. Aljantine Holtewes blijft ook gewoon bij ons werken. De vraag werd regelmatig gesteld of zij misschien zou vertrekken. Maar nee hoor we willen haar niet kwijt.

Nieuwe openingstijden

Het is de next step weer een werkneemster erbij en daardoor kunnen we door met ruimere openingstijden. iets waar ik al geruime tijd mee bezig ben om te realiseren. Vanaf de eerste week van Oktober voeren wij de volgende openingstijden: Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 9-12 en van 13-18 uur en op zaterdag van 9 -15 uur. Dat betekend dat we 6 uren langer open zijn per week. Ik kijk uit naar de kerstperiode al zal deze periode anders zijn dan de vorige jaren. We hopen er mede door de ruime openingstijden iets moois van te kunnen maken. Gezelligheid in en om huis dat is waar het om draait dit jaar.

Abbonnementen

Iets wat al lange tijd op mijn wensenlijstje staat is het aanbieden van abonnementen. Het bloemen abonnement. Elke week of 2 weken verse bloemen op tafel, aan de deur afgeleverd. Op en top gemak. dat is wat wij willen gaan bieden met deze abonnementen. Kijk hier https://www.moaimeiblommen.nl/bloemen-abonnement/ voor meer informatie!

Brynxz

De eerste paar dozen van de najaarscollectie van brynxz zijn inmiddels uitgepakt en hebben een plekje gevonden in de winkel. Wat er tot nu toe is binnengekomen is al goed ontvangen door onze klanten. En ik ben erg benieuwd of de rest ook zo goed in de smaak valt

De nieuwe diy thuisworkshop staat online, klik op de link voor meer info https://www.moaimeiblommen.nl/workshops/. We zijn op dit moment bezig met de eerste DIY Workshop klaar te maken voor het afhalen. Maar liefst 65 pakketten dus daar zijn we nog wel even zoet mee. We hopen natuurlijk dat deze workshop ook weer een groot succes gaat worden.

See you!

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Liefs, Hinke

1 gedachte over “THE NEXT STEP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *