Voorjaar in aantocht

Hallo, Wat leuk dat je hier bent om mijn blog te lezen. Er is weer genoeg te vertellen over de bloemenwinkel.

Nieuwe vloer

 In de kerstvakantie zijn we 2 weken dicht geweest vanwege de verbouwing. De vloer is aangepakt. in het werkgedeelte is de laminaat vloer verwijderd en in de ander helft van de winkel is de oude tegelvloer verwijderd. We hebben er een mooie grijze tegelvloer voor terug gekregen. En dat valt op! Enorm veel reactie, zodra jullie de winkel binnen stappen. Super leuk natuurlijk. En het werkt ook wel weer heel fijn. We hebben de inrichting ietsje anders kunnen zetten, en het maakt natuurlijk wel weer heel fijn schoon.

Valentijn

We gaan richting Valentijnsdag, en daarvoor hebben we een leuke actie voor jullie bedacht. Wij doen namelijk bij elk Valentijnboeket een gratis puur zeep hartje. Bloemen en zeep dat ruikt natuurlijk super lekker! We zijn op Maandag 14 Februari extra geopend van 13:00 tot 18:00 uur, we hebben dan mooie boeketten en bloemstukken klaar staan en bezorgen kan dan natuurlijk ook. Bestel je boeket via het bestelformulier of in de webshop -> onder het kopje “bloemenwinkel”

Nieuw binnen

We hebben de afgelopen weer heel veel dozen met nieuwe potterie uitgepakt. Natuurlijk van Brynxz! Waar we eind deze maand de voorjaarscollectie van verwachten. Maar ook van Ter Steege, dit is een enorme groothandel in het midden van het land. Ze hebben veel keuze en wij hebben hier van catalogussen liggen die je mag inkijken om de perfecte potterie voor je woning te vinden. We hebben super leuke hangpotjes voor het raam hangen, en ik moet zeggen ze hebben mooie kleine prijsjes!

Mini make over

We hebben dit jaar alweer een aantal mini make overs gedaan. Ik kom dan met mijn busje vol mooie spullen, potten en planten naar je toe en samen gaan we kijken wat jij mooi vindt staan in je eigen huis. Alles wat je top vindt laat ik dan bij je achter en zo heb je weer een helemaal vernieuwde woonruimte. Ik kan gelijk goed zien waar bepaalde planten komen te staan en daarbij de juiste adviezen geven. En met mijn opleiding als interieurstylist als achtergrond, geef ik als dit gewenst is advies over kleur en inrichting. Volgende week mogen we 2 mini make overs doen. Ik heb er enorm zin in!!

Toppers

Jacqueline werkt inmiddels een aantal maanden bij ons en is al aardig ingewerkt. Zij heeft samen met Miranda, onze bezorgdienst de winkel gedraaid in de week dat wij met ons gezin in quarantaine moesten. Ontzettend blij dat dit zo opgelost kon worden en de winkel mooi door ging. Echte toppers!!

Leuk om nog even te noemen is dat Froukje van Pomp de Lux in Maart weer langskomt met de voorjaarscollectie kinderkleding van dit mooie merk. De datum volgt zsm. houd de socials in de gaten!

Nou ik ga afsluiten, leuk dat je deze blog gelezen hebt, dan ben je weer helemaal op de hoogte.

Liefs, Hinke  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.