Voorjaarskriebels

Hey Hallo,

Wat leuk dat je naar mijn blog bent afgereisd! Het is vandaag een prachtige dag, de hele dag zon. Ik ben de hele dag al aan het poetsen en opruimen. Heerlijk als het klaar is. En nu achter de laptop want er is weer zoveel te vertellen.

Winactie,

We hadden afgelopen weer een super winactie. De Brynxz Lamp. Deze is gewonnen door Eelkje Anna. Wat is hier veel op gereageerd. We zijn wel een uur bezig geweest om de leukste reactie eruit te zoeken.  Maar goed zo’n mooie lamp die wil iedereen wel winnen! Er staat trouwens nog zo’n lamp in de winkel mocht je m toch heel graag willen.

POMPdeLUX

Net als met de najaarscollectie vorige jaar, komt Froukje ook dit keer weer bij ons op de workshopzolder en nu met de voorjaarscollectie kinderkleding Maat 80 – 164 Jongens en Meisjes. Aanstaande Zaterdag 12 Maart zijn jullie welkom van 9:00 tot 15:00 uur. Kom gezellig even langs!

Ladies Night

Vrijdag 1 April organiseren Anno 1832 en Moai mei blommen een leuke ladies night. Van 18:00 tot en met 21:30. Wij hebben dan diverse kortingen en op de Workshopzolder komen Beautysalon Patrice, en Artedelbella – met Hand en nagelproducten. Op de stoep onder de partytent staan Paulien, Bianca en Melissa met JIB challange! Wat zij voor aanbiedingen hebben deel ik met jullie de komende weken. Ook bij Anno 1832 is genoeg te beleven. Ook dat delen we online op de socials. Dus zet m alvast in de agenda.

Kinder- Moederdagworkshop

Het klinkt nog ver maar we zijn het zomaar Moederdag is dit jaar op Zondag 8 Mei. En in de week daar voor hebben we een kinder-moederdag workshop. Het is voor alle kinderen van de Basisschool. We gaan een leuk Moederdag bloemstukje maken. Deze workshop is op Donderdagmiddag 28 April En zodra de kids zich kunnen opgeven komt dit op Facebook en Instagram.

Volle agenda voor Moai mei blommen, maar ik ben zo blij dat het weer kan. En dat er zoveel leuke samenwerkingen zijn. Heel dankbaar daarvoor! Deze week hebben we weer veel buitenplanten ingekocht. De stoep staat alweer lekker vol! Met sommige planten moet je nog wel om de nachtvorst denken. Maar dat zeggen we er altijd bij. Onder een overkapping of in de luwte kunnen plantjes trouwens al gauw buiten staan.

Zien we je binnenkort in de winkel! Graag tot dan!

Liefs,

Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *