Waarme Winter Wike (uitslag verloting)

Wat een feest was het vorige week. De eerste Waarme winter wike in samenwerking met kadowinkel Anno 1832. We hebben een super drukke week gehad, maar heel gecontroleerd dus wij zijn super tevreden!

Zaterdag was de feestelijke afluiting van de week. we hadden Rients van Dijk buiten staan verkleed als kerstman en hij maakte mooie ballonfiguren voor de kinderen, ochtends stond Ella van Nails by Ella boven in de workshopruimte, en middags was Femke Miedema er met de paraffine behandeling. Jacqueline en Aljantine waren druk met klanten helpen en mooie dingen maken. Super trots natuurlijk op mijn team.

Aan het eind van de dag was er de verloting samen met de lootjes van Anno 1832 deze loting hebben we live op facebook gedaan. De uitslag is

Deel en Win actie op facebook : Alice Liemburg

Kadobon € 7.50 van Anno 1832, nummer: 716

Kadobon € 7.50 van Moai mei blommen, nummer: 906

Kadopakket Anno 1832, nummer: 832

Kerststuk met wijn Moai mei blommen, nummer: 874

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. de gewonnen prijzen mogen worden afgehaald in de desbetreffende winkel op vertoon van uw lootje. Wij kijken terug op een geweldige week, welke zeker voor herhaling vatbaar is!

Wij maken ons voor nog een aantal drukke weken voor kerst. We staan voor u klaar in de winkel maar ook onze bezorgdienst rijd en kan eventueel uw bestelling thuis bezorgen.

stay safe!

Leafs, Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *