we want voorjaar!

Hallo Allemaal,

Hoogtijd voor een nieuwe bloemenwinkelblog. Het weer wordt er nog niet veel beter op. Dus we blijven gezellig nog even met zijn allen binnen. De schermerlampjes kunnen nog aan blijven savonds maar smorgens merken wij al dat het wat eerder licht wordt. We gaan richting het voorjaar.

industial vintage

Afgelopen week is de voorjaarcollectie van BRYNXZ! Binnengekomen en heeft een plekje in de winkel gekregen. Nieuw is de Industrial Vintage lijn. Mooie donkergrijze potterie en schalen die extra grof zijn bewerkt. Waardoor ze een oude en unieke uitstraling krijgen. En nu al populair zijn de licht blauwe en lichte groene potjes met oortjes. Lichte kleuren doen het altijd goed in het voorjaar.

En dit voorjaar is voor ons ook een periode van ladiesnights en voorjaarsfairs. Even een overzicht van waar je ons de komende tijd kan vinden:

Op Vrijdag 28 Februari:  Ladiesnight in Nes – Met vele leuke stands – alle ladies zijn welkom – begint om 20.00 uur

Op Vrijdag 6 Maart: Ladiesnight in Ternaard – Was vorig jaar ook zeer gezellig! – alle dames zijn ook hier welkom – Het begint om 19.30

Op Zaterdag 28 Maart: Maaitiidsfair in Ee – Hier staan we dit jaar voor het eerst – iedereen is welkom, ook leuk voor kinderen – het is van 13.00 – 17.00 uur

paasworkshop 2020

De Paasworkshop is vorige week online gekomen en loopt al aardig vol. Het is op 30 Maart in dorpshuis ‘De Terp’. Wij gaan zelf verbouwen dus de ruimte in de schuur hebben we nodig voor opslag. En afgelopen kerst hebben we 1 workshop in ‘de Terp’ gehouden en dat is zeer goed bevallen toen.  Op www.moaimeiblommen.nl/workshops/ vind je alle informatie over deze workshop. En wil je graag meedoen geef je dan snel op. Want vol=vol.

Ook de eerste boekingen voor bruidsbloemwerk komen binnen. Altijd een hele eer als wij voor een bruidspaar hun bruidsbloemwerk mogen maken. Samen met het bruidspaar maken we het plaatje compleet, door het mooiste bloemwerk en decoratie af te stemmen op hun smaak. In de volgende blog schrijf ik over trouwdag tradities en etiquette. Wil je ook graag dat wij je bruidsbloemwerk maken? Zorg er dan voor dat je alvast je trouwdatum vastlegt. We kunnen slechts een aantal bruidsparen per trouwdag voorzien van bloemwerk.

Biedermeier bruidsboeket

Ook kan ik jullie alvast verklappen dat we een aantal leuke aanbiedingen en acties aan het bedenken zijn voor het 5 jarig bestaan van de winkel. We verklappen natuurlijk nog niks, maar ik kan jullie wel vertellen dat het echt super leuk gaat worden.

Zo nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte, tot de volgende blog.

Veel liefs,

Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *