Winkel Update

Hallo Allemaal,

Het is alweer bijna 3 maand geleden dat de laatste blog geschreven is. Dat betekend dat we 3 drukke maanden achter de rug hebben. Voor de vakantie hebben we de winkel leeg verkocht en dan ook echt leeg. Heel fijn want alles wat verkocht was hoefden wij niet meer naar een andere plek te verplaatsen voor de verbouwing die wij op de planning hadden. In de bouwvak ging het los. We (en dan vooral mijn man Tjeerd, maar ook mijn schoonvader Cees en ik zelf) hebben vooral in de eerste week keihard gewerkt om alles zo ver mogelijk af te krijgen. Daarna zijn we met ons gezin een weekje op vakantie geweest. En in de laatste week van de vakantie hebben we alles afgewerkt. Op facebook en Instagram plaatsten we berichtjes met foto’s die massaal werden bekeken

Inmiddels is de winkel alweer 2 weken open. Alles is nieuw ingekocht (heerlijk) en iedereen is nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel. De “next level” noem ik dit. Hier was de winkel echt aan toe, ruimte voor de klanten om lekker te shoppen en ruimte voor alle snijbloemen. Het werkt super fijn. Tjeerd heeft de afgelopen week nog een werktafel in de opslag gemaakt, met oppot hoek, ideaal voor de klusjes waar wat meer rommel mee gemaakt wordt. zo blijft de winkel netjes.

In de vakantie heb ik weer veel inspiratie opgedaan voor de workshops van het komende seizoen. De workshops beginnen weer in Oktober. De datums en bloemstukken kunnen jullie binnen nu en 2 weken online verwachten. Natuurlijk komt er dan een bericht op de socials. Ik heb ook daar weer ontzettend veel zin in.

Achter de schermen ben ik druk met het trouwevent van “Trouwen in Noordoost Friesland” op 1 November houden we met een groot aantal ondernemers in de trouwbranche een event in de grote kerk in Dokkum. Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles op trouwgebied uit onze regio zal daar aanwezig zijn. Ga je trouwen of ben je nieuwsgierig de toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Verder is er op dit moment weinig nieuws te melden, niet anders dan dat we het super druk hebben, en dat we zin hebben aan het nieuwe seizoen wat voor ons ligt.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog,

Liefs Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *