Dit workshop seizoen gaan we het anders doen!

We hebben voor jullie een serie van 4 workshops, ( Herfst, Kerst, Voorjaar, Pasen) alle 4 met dezelfde ondergrond.

De eerste 3 workshops zijn al geweest maar je kunt je nog inschrijven voor de paasworkshop op 7 Maart (nog 2 plekjes) Omdat de ondergrond die we gebruikten inmiddels is uitverkocht krijg je een soortgelijke ondergrond.

Je kunt er ook voor kiezen om deze workshop thuis te maken. dmv een instructie filmpje.

Het pakket is op te halen in week 10 vanaf Woensdag 6 Maart 13:00 uur.

Voorjaarsworkshop

De Voorjaarsworkshop is ook nog te bestellen zolang er Blauwe druifjes en Narcissen verkrijgbaar zijn.

Een mooi voorjaarsbloemstuk met natuurlijk voorjaarsbollen. We hebben de narcis bridal crown (wit en ruikt lekker) en de Muscari white (wit druifje) voor je uitgezocht voor dit bloemstuk. Met een krans van eucalyptus, pistache, Via een you tube filmpje of live in de winkel leggen we jou stap voor stap uit hoe je dit mooie geheel in elkaar zet.

Hoe werkt het?

-Heb je al de hele serie besteld dan hoef je niks te doen, je staat dan al in ons bestand en er staat automatisch een pakket voor je klaar in week 10 (of hij wordt naar je verstuurd)

De paasworkshop en de voorjaarsworkshop kosten 52.50 met onderbord en 32.50 zonder onderbord (38 cm doorsnee) en zijn te bestellen via de webshop.

Opgeven voor Donderdag 7 Maart kan via info@moaimeiblommen.nl

De workshops op de workshopzolder beginnen om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en duren 1 – 1/2 uur. De winkel is op deze avonden open voor de workshoppers en zij ontvangen 10% korting op hun aankopen in de winkel. De avonden zijn incl. koffie/thee en iets lekkers en materialen en gereedschap zijn aanwezig.

De andere data’s zijn (onder voorbehoud!)

Pasen Donderdag 7 Maart

Vriendinnen workshop

Gezellig met een eigen groepje overdag een workshop volgen? dat kan, neem contact op met ons dan bespreken we de mogelijkheden. Kosten vanaf 35.- p.p. incl. koffie/thee en iets lekkers. max. 10 personen.

De workshop duurt 1 tot 1.5 uur en we maken iets creatiefs wat aansluit op de seizoenen.