Dit workshop seizoen gaan we het anders doen!

We hebben voor jullie een serie van 4 workshops, ( Herfst, Kerst, Voorjaar, Pasen) alle 4 met dezelfde ondergrond. Bestel je de hele reeks, dan krijg je van ons de ondergrond t.w.v. 19.99 cadeau. We houden per keer 1 workshop avond op onze workshopzolder, EN je kunt deze serie als thuisworkshop bestellen dan sturen we de spullen naar je op, of je haalt deze in de winkel.

We beginnen met de Herfstworkshop !

Deze workshop houden we in de winkel op Donderdagavond 5 Oktober, of voor de thuisworkshoppers, ophalen of bezorgen in week 40.

Deze prachtige herfstschaal blijft zeker mooi tot aan de kerst. Het leuke grijze plantje ( calocephalus) is super sterk en kan ook mooi indrogen. Geef je deze water dan kan hij later in de tuin geplant. Het is namelijk een vaste buitenplant. Natuurlijk mogen een kalebas en een kaarsje niet ontbreken. via een you tube filmpje of live in de winkel leggen we jou stap voor stap uit hoe je dit mooie geheel in elkaar zet.

Hoe werkt het?

– Wil je de hele serie deze kost € 129.99 ( € 32.50 per keer) dan krijg je het onderbord t.w.v. € 19.99, gratis. Dit onderbord is de basis van alle 4 de workshops van dit seizoen. Bij aanvang van de eerste workshopavond/ of bij de eerste keer ophalen/ of via gestuurd factuur (bij bezorgen) af te rekenen. – bezorgen kan door heel Nederland.

-Wil je de workshop los bestellen dan kost dit € 32.50 + € 19.99 voor het onderbord, dan kun je later nog beslissen of je nog een andere workshop volgt.

Opgeven kan via info@moaimeiblommen.nl – graag in de mail vermelden of de de workshop los of de hele reeks wilt, aantal personen, en of je op de workshop avond komt of de thuisworkshop volgt.

De workshops op de workshopzolder beginnen om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en duren 1 – 1/2 uur. De winkel is op deze avonden open voor de workshoppers en zij ontvangen 10% korting op hun aankopen in de winkel. De avonden zijn incl. koffie/thee en iets lekkers en materialen en gereedschap zijn aanwezig.

De andere data’s zijn (onder voorbehoud!)

Kerst – Donderdag 30 November

Voorjaar Donderdag 18 Januari

Pasen Donderdag 7 Maart

Vriendinnen workshop

Gezellig met een eigen groepje overdag een workshop volgen? dat kan, neem contact op met ons dan bespreken we de mogelijkheden. Kosten vanaf 35.- p.p. incl. koffie/thee en iets lekkers. max. 10 personen.

De workshop duurt 1 tot 1.5 uur en we maken iets creatiefs wat aansluit op de seizoenen.