Dit workshop seizoen gaan we het anders doen!

We hebben voor jullie een serie van 4 workshops, ( Herfst, Kerst, Voorjaar, Pasen) alle 4 met dezelfde ondergrond. De eerste 2 workshops zijn al geweest maar je kunt je nog inschrijven voor de voorjaars- en paas workshop daarmee krijg je -50% korting op de ondergrond (t.w.v. 19.99). Omdat de ondergrond die we gebruikten inmiddels is uitverkocht krijg je een soortgelijke ondergrond. De workshop datums staan onder aan het bericht, maar je kunt er ook voor kiezen om deze workshop thuis te maken. dmv een instructie filmpje.

Het pakket ophalen is mogelijk dan staat deze voor je klaar in de week dat we de workshop houden in de winkel. En opsturen kan natuurlijk ook. Ook dan wordt deze verzonden in dezelfde week.

Voorjaarsworkshop

Deze workshop houden we in de winkel op Donderdagavond 18 Januari (VOL) en Donderdagavond 25 Januari, of voor de thuisworkshoppers, ophalen of bezorgen in week 3.

Een mooi voorjaarsbloemstuk met natuurlijk voorjaarsbollen. We hebben de narcis bridal crown (wit en ruikt lekker) en de Muscari white (wit druifje) voor je uitgezocht voor dit bloemstuk. Met een krans van eucalyptus, pistache, Via een you tube filmpje of live in de winkel leggen we jou stap voor stap uit hoe je dit mooie geheel in elkaar zet.

Hoe werkt het?

-Heb je al de hele serie besteld dan hoef je niks te doen, je staat dan al in ons bestand en er staat automatisch een pakket voor je klaar in week3 (of hij wordt naar je verstuurd)

-De workshopavond op 18 Januari is vol. Wel kunt u zich opgeven voor de thuisworkshop.

– Wil je de meedoen met de laatste 2x van deze serie (4) dan kost dit € 74.99 (voor 2 keer, 32.50 per keer en 9.99 voor het onderbord) Dit onderbord is de basis van alle 4 de workshops van dit seizoen. Afrekenen Bij aanvang van de eerste workshopavond/ of bij de eerste keer ophalen/ of via gestuurd factuur (bij bezorgen). – bezorgen kan door heel Nederland.

-Wil je de workshop los bestellen dan kost dit € 32.50 + € 19.99 voor het onderbord, dan kun je later nog beslissen of je nog een andere workshop volgt.

-Heb je nog niet de hele serie besteld maar al wel meegedaan aan de herfst workshop, en de kerstworkshop wil je alsnog de andere 2 workshops volgen, neem dan even contact met ons op.

Opgeven kan via info@moaimeiblommen.nl – graag in de mail vermelden of je de workshop los of de hele reeks wilt, aantal personen, en of je op de workshop avond komt of de thuisworkshop volgt.

De workshops op de workshopzolder beginnen om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) en duren 1 – 1/2 uur. De winkel is op deze avonden open voor de workshoppers en zij ontvangen 10% korting op hun aankopen in de winkel. De avonden zijn incl. koffie/thee en iets lekkers en materialen en gereedschap zijn aanwezig.

De andere data’s zijn (onder voorbehoud!)

Voorjaar Donderdag 18 Januari VOL!

Pasen Donderdag 7 Maart

Vriendinnen workshop

Gezellig met een eigen groepje overdag een workshop volgen? dat kan, neem contact op met ons dan bespreken we de mogelijkheden. Kosten vanaf 35.- p.p. incl. koffie/thee en iets lekkers. max. 10 personen.

De workshop duurt 1 tot 1.5 uur en we maken iets creatiefs wat aansluit op de seizoenen.