DIY Thuisworkshop Krans “Bytsje Rûch”

Als de blaadjes gaan vallen, het avonds eerder donker wordt en mensen weer in hun huizen trekken, dan willen we het binnen gezellig maken.

Deze krans van lang houdbaar materiaal als pistache, steeneik, eucalyptus en tijm, is een sfeermaker voor in huis. Met de heerlijke geur van eucalyptus die rustgevend werkt. De krans kan liggen op een mooie schaal met bijvoorbeeld een mooi windlicht in het midden. Of hangend aan de wand of aan een mooi paneel.

Deze workshop maak je thuis, gezellig aan de keukentafel. alleen of gezellig met vriendinnen, zussen, buurtjes, met wie dan ook als het maar gezellig is. Lekker met chocolademelk met slagroom natuurlijk!! Dus plannen maar die gezellige avondjes!

Opgeven

Deze workshop is te bestellen tot 5 Oktober en staat klaar vanaf 12 Oktober (herfstvakantieweek) De instructie is middels een filmpje welke (prive) online komt. Deze link krijg je bij het ophalen van het/de pakket(ten)

Opgave kan via de mail, info@moaimeiblommen.nl, onderstaand inschrijfformulier of in de winkel.

Kosten € 37.50 per pakket

Verzenden via PostNL is mogelijk verzendkosten zijn €7.25

DIY Workshop Droogbloemenkrans

LET OP DE OPGAVE VOOR DEZE WORKSHOP IS GESLOTEN!

Omdat we in onze workshopruimte niet de 1.5 afstand kunnen houden, hebben we iets nieuws bedacht, namelijk de “Do it yourself” workshop.

Hoe werk het? Wij zetten een leuke workshop online en deze kan besteld worden tot een bepaalde datum. Daarna gaan wij alle pakketjes klaar zetten en ook de afhaaldatum is vooraf bekend. In het pakket zitten alle materialen die je nodig hebt om het werkstuk te maken. Via de app of via facebookmessenger sturen wij jullie het instructie filmpje toe.

Wat moet je zelf doen? Het is natuurlijk het leukst om deze workshop samen met anderen te doen, (alleen kan natuurlijk ook). Dus plan een datum en maak er een gezellige tijd van met je familie, vriendinnen of buurtjes. En ga gezellig aan de keukentafel zitten. Wat lekkers erbij en aan de slag! succes gegarandeerd!

Workshop Droogbloemenring

Droogbloemen zijn helemaal in! Geef een beetje kleur aan je interieur of juist een mooie naturel tint het staat gezellig en je hoeft er niets meer aan te doen.

Deze workshop kost: € 24.95 per pakket

hij is te bestellen in de kleuren: roze/wit/geel/naturel, Roze/wit, Geel/wit, Naturel

Bestellen voor 14 September en de pakketten staan klaar vanaf 28 September.

Opgave via onderstaan formulier of via info@moaimeiblommen.nl

Versturen via de post is ook mogelijk hier komen dan nog de verzendkosten bij en betaling gaat via een betaalverzoek.

We zijn ook al over de herfstworkshop DIY aan het nadenken! hou de site en social media in de gaten!!