We hebben momenteel Thuisworkshops online in een serie van 4 kerstworkshops. scrol naar beneden om alle workshops te bekijken.

KerstThuisWorkshop 4

“Kryst taart”

In de laatste weken voor kerst staat de “Kryst taart” op het programma, De blokken steekschuim zijn omwikkeld met schors en op een houten boomschijf geplaatst. Hoe dat moet leggen we u uit d.m.v. een duidelijk instructie filmpje. Deze taart staat prachtig op de tafel tijdens het kerstdiner, een kaarsje mag natuurlijk niet ontbreken.

De workshop is te bestellen tot 5 – 12 -2020 en kan afgehaald worden vanaf 9 – 12 – 2020. Hij kost 24.95. Geef je op voor deze workshop via info@moaimeiblommen.nl of in de winkel. De krans hangt ter bezichtiging in de winkel.

De instructie is middels een filmpje welke (prive) online komt. Deze link krijg je bij het ophalen van het/de pakket(ten)

voor deze workshop is een draadtang een lijmpistool en een snoeischaar nodig.

KerstThuisWorkshop 3 “Kryst krânse”

De workshop “Kryst kânse”. De krans is natuurlijk helemaal kerst en dit jaar in een modern jasje. Met als basis een metalen ring welke later leuk is met droogbloemen. Aan de boven kant zijn “katje” bevestigd en aan de onderkant toefjes nobillis, eucalyptus en pinus groen met kerstversierels en natuurlijk lichtjes (op batterij)

De instructie is middels een filmpje welke (prive) online komt. Deze link krijg je bij het ophalen van het/de pakket(ten)

De workshop is te bestellen tot 29 – 11 -2020 en kan afgehaald worden vanaf 2 – 12 – 2020. Hij kost 27.50 incl. lichtjes en kerstlichtjes. Geef je op voor deze workshop via info@moaimeiblommen.nl of in de winkel. De krans hangt ter bezichtiging in de winkel.

voor deze workshop is een draadtang en een snoeischaar nodig.

thuisworkshop 2 “Stoere Krysttoef”

De opgave datum van deze workshop is verlopen. MAAR hij is wel te bestellen tot 19 december. minimaal 2 dagen voordat u dit pakket komt ophalen in de winkel.

Een Kersttoef mag natuurlijk niet ontbreken in onze serie van 4 Kerstthuisworkshops. Deze staat natuurlijk schitterend aan een oud luikje of aan een stoere haak aan de muur. Ook kan deze toef heel goed aan de voordeur en zal ongeveer 1 seizoen goed blijven buiten. Met een mooie stoere kerstbal en een Brynxz hangertje is deze toef helemaal af om het bij jou thuis lekker kerstig te maken. deze toef is ongeveer 50 – 60 cm

Opgeven:

De workshop is te bestellen tot 15 – 11 -2020 en kan afgehaald worden vanaf 25 – 11 – 2020. Hij kost 29.95 en kerstlichtjes (€4.50) zijn eventueel bij te bestellen. Geef je op voor deze workshop via info@moaimeiblommen.nl of in de winkel. De toef hangt ter bezichtiging in de winkel.

De instructie is middels een filmpje welke (prive) online komt. Deze link krijg je bij het ophalen van het/de pakket(ten)

voor deze workshop is een draadtang en een snoeischaar nodig.

DIY Kerst Thuisworkshop ” Krystbeammen”

Let op deze workshop is verlopen en kan niet meer besteld worden!

De workshop “krystbeammen” is de eerste in de reeks van 4 kerst thuisworkshops die moai mei blommen dit jaar aanbied. Je kunt kiezen om deze workshop met of zonder lichtjes te bestellen. Je hebt bij deze workshop een snoeischaar, draadtang en een lijmpistool nodig! Door de tijm en de nobillis is dit kerststuk lang houdbaar. Dit kerststuk staat prachtig in de vensterbank of op een dressoir.

We gaan weer richting kerst, het gaat dit jaar een andere kerst worden dan anders, maar zeker niet minder gezellig!!

Deze workshop maak je thuis, gezellig aan de keukentafel. Alleen of gezellig met vriendinnen, zussen, buurtjes, met wie dan ook als het maar gezellig is. Lekker met chocolademelk met slagroom natuurlijk!! Dus plannen maar die gezellige avondjes!

Opgeven :

Opgave kan via de mail, info@moaimeiblommen.nl, via onderstaand inschrijfformulier of in de winkel.

Kosten € 37.50 per pakket ( zonder lichtjes € 33.00) Afrekenen bij afhalen.

Deze workshop is te bestellen tot 10 November en staat klaar vanaf 19 November. De instructie is middels een filmpje welke (prive) online komt. Deze link krijg je bij het ophalen van het/de pakket(ten)

Dit kerststuk staat ter bezichtiging in de winkel